vrijdag 28 april 2023

Bloezemtocht 28-4-2023

Op een prachtige lentedag in mei vertrokken Angelika, Frans Job en Anne-Marie vanuit Geldermalsen voor een mooie fietstocht langs de bloesemvelden. Het was een perfecte dag voor een fietstocht, de zon scheen en er stond een zacht briesje. 

De vier fietsers reden door de boomgaarden en genoten van het prachtige uitzicht op de bloeiende fruitbomen. Het was een lust voor het oog om te zien hoe de bomen volop in bloei stonden. De geur van de bloesem vulde de lucht en de kleuren van de bloesemtakken waren betoverend.

Na een paar uur fietsen kwamen ze bij een weiland waar een aantal schapen aan het grazen waren. Plotseling zagen ze dat er een paar schapen waren ontsnapt en op de weg liepen. Ze besloten om de schapen te redden  voordat er ongelukken gebeurden..

Ze parkeerden hun fietsen langs de weg en liepen het weiland in. Het kostte hen enige tijd om de ontsnapte schapen terug te drijven naar de rest van de kudde. Na wat geduld en handigheid slaagden ze erin om alle schapen weer bij elkaar te krijgen. Het was een avontuurlijk moment tijdens de fietstocht en zeker een onvergetelijke gebeurtenis.

Met een voldaan gevoel stapten ze weer op hun fietsen en vervolgden hun tocht. De weg leidde hen langs pittoreske dorpjes en door schilderachtige landschappen. Na nog een aantal uren fietsen kwamen ze terug  in Geldermalsen. Het was een prachtige dag geweest, vol avontuur en mooie herinneringen.

Met een lach op hun gezicht sloten Angelika, Frans Job en Anne-Marie de dag af en keken ze terug op een geslaagde bloesemtocht. De redding van de ontsnapte schapen was een onverwacht hoogtepunt geweest van deze bijzondere dag.

ChatGPT

 Foto Album

Geen opmerkingen: