zondag 10 juli 2011

Flashmobs, graffiti en de Gaasperplas

Na de koffie in het Pont Huys bezoeken we het nieuwe huis van Job en Maria. Een prachtig appartement gelegen aan de noordelijke IJ-oever.
Ik maak er o.a. een panorama foto van de nieuwe skyline van Amsterdam voor een nieuwe banner op deze blog.
Marijke vertrekt voor een flashmob met haar koor [zie reactie] en opa Job gaat op kraamvisite (Franka Pippilotta Aïcha). De rest; Riet, Frans, Ronald en ik fietsen richting Gaasperplas. Maar we wippen eerst nog even bij Ronald thuis langs om zijn telefoon te repareren. Vlak na het Bijlmerpark in een onderdoorgang van de A9 maak ik een foto van een graffiti en daarna gaan we op zoek naar een horeca gelegenheid bij de Gaasperplas.
Er was vroeger een plek waar drankjes en versnaperingen te koop werden aangeboden vanuit een omgebouwde zeecontainer. Een prachtige plek aan het water. Paste dit burgerinitiatief niet in het bestemmingsplan van de gemeente en moest de container dus verdwijnen? Wij konden de plek in ieder geval niet meer vinden. Jammer.
Onverstoord fietsen wij door en via het Diemerbos bereiken we de IJ- brouwerij voor een boterham en de welverdiende afdronk. Thuis zie ik dat we toch nog 30 km hebben gefietst op deze 'rommelige' dag.
-Hans

TomGrafitti weergeven op een grotere kaart

1 opmerking:

Anoniem zei

Hans, je hebt een verslag geschreven! Bravo. Toch nog een end gefietst dus. En ik? Wij hebben gezongen, applaus gekregen en gepicknickt in Westerpark. Een leuke ervaring. Marijke